Fruitgebak

Ingrediƫnten voor een springvorm 250 gram (voor een bakblik 450 gram)
250 gr. Eieren (zonder schaal = 4-6 st.)
250 gr. Suiker
250 gr. Boter
250 gr. Bloem
1 eetlepel bakpoeder
Fruit (appels, abrikozen, bessen, kersen ...9

Verwarm de oven op 180° voor en smelt tegelijkertijd de boter in de oven.

Roer de eieren met de suiker schuimig, voeg de gesmolten boter toe, vermeng de bloem met het bakpoeder en roer dat er voorzichtig onder. Doe het deeg in een ingevette en met bloem bestoven springvorm, leg het schoongemaakte en eventueel in stukjes gesneden fruit erop en bak de koek ongeveer 50 min. Bij 180°

Actueel

Weer Broederhanen beschikbaar...!!!

1 november 2018
Het is een lange tijd stil geweest rondom het broederhaan project, maar we hebben niet stil gezeten. We zijn ondertussen met een aantal partijen een de slag om te kijken of we mooie producten kunnen...
Lees verder

Kippen weg Boerveenshof en Het Willink

1 november 2018
2 weken geleden zijn de kippen op boerderij Het Willink geslacht en komende week de kippen van de Boerveenshof weg. Dit is altijd een drukke tijd voor de boeren, de oude hennen en hanen gaan weg, de...
Lees verder

De jonge hennen van Jan Rombouts moeten nog een beetje wennen

15 augustus 2018
Jonge hennen in de stal bij familie Rombouts.Bij de familie Rombouts zijn weer jonge hennen in de stal gekomen, ze beginnen langzaam aan de eerste eitjes te leggen. Deze zijn in het begin nog klein...
Lees verder

Tijdelijk minder eieren door wisselen van kippen

21 juni 2018
Op dit moment worden de kippen gewisseld bij de familie Rombouts in Dronten, hierdoor hebben we tijdelijk wat minder eieren beschikbaar. We proberen de eieren die we hebben zo goed mogelijk te verdelen...
Lees verder

Open dag pluimveebedrijf Rombouts in Dronten

11 mei 2018
Op Zaterdag 26 en Zondag 27 Mei is er een open dag bij pluimveebedrijf Rombouts in Dronten. Geintereseerde kunnen dan zien hoe het werkt op een biodynamische akkerbouw en kippen boerderij.Het adres...
Lees verder